Löpcoach, steg 1

En dag fylld med såväl kunskap kring löpning, löpteknik och löpspecifik programmering som det praktiska arbetet med klienter som vill börja springa, oavsett nivå och nuläge. 

Löpning är för många människor en självklar del utav träningen, och vi vet att 40% av svenskarna löptränar regelbundet (med de högsta siffrorna i Stockholm och Västsverige där 43,5% respektive 41,6% löptränar). Av dessa springer 66% minst en gång i veckan, 26% fler än två gånger i veckan och nästan varannan löpare (44%) springer även lopp.

Löpträning är inte bara bra ur en konditionssynpunkt, utan påverkar såväl hjärnan (genom att öka antalet nya nervceller i hjärnan), humöret (genom att minska stress och förbättra förmågan att hantera känslor och hjälpa vid vissa former av depression), knän (belastar skelettet vilket minskar förlust av benmassa och ger ett starkare skelett såväl som sänker risken för artros), sömnen (genom att sänka stressnivåerna) som ökar kreativitet och självförtroende. 

Med alla dessa positiva effekter vill vi som en del av vårt långsiktiga mål - att göra Sverige till ett hälsosammare land, lära dig som befintlig PT mer om hur du lägger upp effektiva och roliga träningsprogram för löpintresserade klienter, varesig de planerar att springa för första gången eller vill förbättra tiden på ett lopp. 

Under denna vidareutbildning får du såväl kunskap kring löpning i allmänhet som lära dig hur du tränar löpteknik och lägger en löpspecifik programmering med såväl intervaller som kompletterande styrketräning. 

Notera att kursen är en vidareutbildning för Personliga Tränare och kräver att du har en licens från en FRISK-certifierad (www.ptutbildning.se) PT-utbildning.

 

Nu SEK 498,- i rabatt
Från36 kronor i månaden
Pris 1 992 ,- inkl. moms
Pris 1 594 ,- exkl. moms
Ordinarie pris: 2 490,-

Betalning

För att alla ska kunna förverkliga sin dröm om att jobba med träning och hälsa erbjuder vi flera flexibla betalningsalternativ. Du kan antingen välja att få din kursavgift på 1, 2, 3 eller 5 fakturor som skickas direkt från oss en gång i månaden med första betalningen 30 dagar innan utbildningsstart, eller att delbetala upp till 70.000 kronor helt räntefritt i upp till 24 månader (eller 72 månader med ränta) hos Human Finans.

Önskar du delbetala en del av kursavgiften och betala resterande del själv? Inga problem! När du väljer delbetalning får du en faktura på kursavgiften mailad från oss, på denna hittar du de uppgifter du behöver i ansökan till Human Finans. Du väljer i ansökan själv vilket belopp du önskar delbetala, och betalar in resterande del med uppgifterna från fakturan vi mailat.

Läs mer om delbetalning hos Human Finans genom att trycka på “Läs mer” nedan!

Nu SEK 498,- i rabatt
Från36 kronor i månaden
Pris 1 992 ,- inkl. moms (1 594 ,- exkl. moms)
Ordinarie pris: 2 490,-
Axelsons

Varför välja Axelsons PT Education

Axelsons är unikt i den meningen att ingen i Sverige eller Norden har den erfarenhet kring utbildning inom friskvård som vi har. Den här erfarenheten har vi använt och skapat en ny, modern utbildning i världsklass.

Vi på Axelsons PT Education har utvecklat vår utbildning för att optimera chanserna till en lyckad karriär som PT. Vi vill att du som tränare ska få bra lön och utvecklas inom yrket, öka mervärdet för kunden och bidra till att branschen växer. Genom ett nära samarbete med träningsanläggningar runt om i både Sverige och Norge kan vi koppla ihop dig med din framtida arbetsplats.

Lärare och Föreläsare

Vi kan erbjuda de bästa möjligheterna och den bästa utbildningen tack vare våra lärare och föreläsare. Vi vill att du ska få de bästa möjligheterna till att lyckas därför har vi samlat ihop vad vi anser är det bästa lärareteamet som finns. Du kommer att få lära dig av de bästa lärarna som finns inom: Personlig träning, sjukgymnastik, naprapati, kiroprakti, osteopati, näringsfysiologi och massage.

  • Personlig träning
  • Sjukgymnastik
  • Naprapati
  • Kiroprakti
  • Osteopati
  • Näringsfysiologi
  • Massage

Förutom det kommer du kunna lära dig massor från idrottsmän och -kvinnor samt de bästa fystränarna som finns.

Det är bland annat våra lärare som gör att vi erbjuder en unik utbildning av svårslagen kvalité. All deras kunskap kan du ta del av i intima lektioner där du kan ställa frågor och utnyttja all potential. Du kommer att under utbildningen alltid känna stöd och att du bygger kunskap för att lyckas som PT.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information och för att få svar på dina frågor kring utbildningen och anmälan.

08-545 459 00
om du undrar något eller

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se