Amanda Larsson

Amanda har jobbat med träning sedan 2012, då som gruppträningsintruktör inom Spinning, Bodypump, GRIT cardio, plyo och strenght samt Sh´bam. Därefter bestämde hon sig för att ta nästa steg och utbilda sig till Personlig Tränare. PT-karriären kom snabbt att fokuseras kring PT-online då hon efter utbildningen flyttade till USA och verkade på fitnesstidningen IronMan Magazine. Utöver en passion för att hjälpa människor med kost och träning har hon även haft en proffskarriär inom IFBB PRO League i bikinifitness, varit tränare för Barrys Gothenburg samt tagit en master i NLP. Efter att ha hjälpt tusentals klienter till bättre vanor är hon idag Sveriges största onlinecoach och verkar genom hennes bolag MandyFit www.mandyfit.se.
 

Hos oss träffar du Amanda under våra PT-utbildningar i Göteborg! 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se