Anna Moore

Anna Moore är en av Sveriges mest erfarna PR-strateger och har under sin karriär arbetat på flera av de stora musikbolagens ledande befattningar. Idag driver hon PR-bolaget Moore To Be som hjälpt hundratals företagare, artister och profiler att nå igenom mediabruset. 2019 släppte Anna boken ”Scenen är din - Gör ditt varumärke till en hit” som är en pedagogisk och personligt skriven handbok för de som vill stärka sitt varumärke och nå ut. Anna har även medverkat i SVT, hörts i Sveriges Radio samt hyllats av Dagens Industris krönikör Jan Gradvall i samband med releasen av hennes bok.

Under momentet Anna Moore: “Gör ditt varumärke till en hit” på PT-utbildningen lär du dig hur du bäst bygger ditt varumärke och hur du bäst når ut till rätt publik genom både digital marknadsföring och sociala medier, allt för att du ska få bättre genomslagskraft på marknaden och göra potentiella klienter till befintliga klienter. 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se