David Englund

 

David har arbetat som Personlig Tränare sedan 2003, och är sedan 2007 även leg. Naprapat. Idag arbetar han framför allt med personlig träning och coaching online, och har riktat in sig på styrkeatleter i sitt kliniska arbete. 

Hans hjärta klappar lite extra för just tyngdlyftning då han var med och startade, och än idag är head coach för Nordic AK, en framgångsrik tyngdlyftarklubb i Sverige. Efter att ha fördjupat sig i tyngdlyftningens ädla konst i Kina har han även haft internationella uppdrag som landslagstränare för svenska tyngdlyftningslandslaget. 

David både tränar och tävlar i tynglyftning själv med meriter som EM-guld på europamästerskapen för veteraner 2017, men tycker att det är som allra roligast när han istället är PT'n som hjälper de tävlande. 

Vi är stolta över att ha David i vårt lärarteam, och du träffar honom bland annat under kursen Olympiska Lyft på utbildningen till Lic. Personlig Tränare 2.0. 

 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se