Cory Rupert

Leg Läkare

Cory Rupert är en legitimerad läkarenutritionist och certifierad KRAFT-strateg. Han har jobbat som Lic. Personlig Tränare och gruppträningsinstruktör sedan 2015 och har under sin karriär använt sin erfarenhet och kunskap för att bistå sina klienter/patienter med ordinering, utformning och planering av fysisk aktivitet för såväl sjukdomsprevention som behandling. Cory tycker att det är roligast när han får hjälpa sina klienter/patienter att förebygga och reversera kroniska livsstilsrelaterade sjukdomar (ex. fetma, typ 2 diabetes och högt blodtryck) på ett hälsosamt och hållbart sätt. Han har även ett brinnande intresse för hur den kvinnliga kroppen och fostret påverkas av nutrition och fysisk aktivitet före, under och efter förlossningen och vill optimera förutsättningarna och förebygga komplikationer för båda parter under graviditeten.

 

Cory tjänstgör för närvarande som ST-läkare inom allmänmedicin samtligt som han läser Masterprogrammet inom nutritionsepidemiologi och global hälsa. Han har också läst universitetskurser inom näringsfysiologiidrottsmedicin och vill kombinera specialisttjänstgöring med forskning. 

 

Cory har även ett enormt träningsintresse, och är själv inriktad på German body composition training och högintensiv intervallträning. Hos oss träffar du Cory under PT-utbildningen - Kost och Nutrition. 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se