Pure For Sure

Elever på Axelsons PT Education har förmånen att gå Pure For Sure:s onlineutbildning för 395kr (ord. pris 495kr). Din kontaktperson ger dig rabattkoden.

Pure For Sure är ett initiativ som utvecklats av Professor Arne Ljungqvist, en av världens främsta experter inom anti-dopning. Vi arbetar mot dopning i alla dess former och vill genom informationsspridning och utbildning ge människor möjlighet att göra hälsosamma och informerade val kring vad man stoppar i sin kropp.  Pure For Sure tar fram utbildningsmaterial, anordnar föreläsningar, samordnar aktiviteter bland organisationer som driver dessa frågor, utbildar ambassadörer och verkar rådgivande till organisationer, företag, föreningar och andra som vill engagera sig i hälsofrågor.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se