Klicka för ljud

UTBILDA DIG TILL PERSONLIG TRÄNARE

UTBILDA DIG TILL PERSONLIG TRÄNARE

Våra utbildningar

Välj en PT utbildning som passar dig

Här kan du hitta en PT utbildning som passar ditt schema och dina behov. Jämför och läs mer om vilken pt utbildning som är bäst för just dig.Gemensamt för alla utbildningar är att du får samma kunskapsgrund och efter examen blir du licenserad personlig tränare. Utbildningen kommer att ge dig all den teori och de praktiska kunskaperna du behöver för att lyckas. Nu kan du även delbetala upp till 24 månader räntefritt!

Vilken pt utbildning skall man välja?

Vi har utbildningar anpassade efter dig. Din vardag och livssituation är ingen annan lik. Därför har vi skapat flera alternativ för dig som vill ha kompetens som Personlig Tränare. Vilken personlig tränare utbildning du väljer och vilken som passar dig bäst vet bara du. Utbildningarna skiljer sig bara på hur upplägget är t.ex bara helger eller bara vardagar. Väljer du något av våra paket får du förutom samma fantastiska pt utbildning även extra kompetens och en konkurrens fördel inom kost och massage!

Efter avslutad utbildning

Oavsett vilken av våra utbildningar du väljer är du efter en avslutad utbildning och godkänd examen redo att ge dig ut i världen som personlig tränare. Alla våra utbildningar är utformade för att motsvara de krav som ställs på marknaden idag. Förutom all kunskap kommer du komma ut utrustad med värdefull praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Erfarenhet som är guld värd när du är ny PT.

Som examinerad PT är det dags att ge sig ut i arbetslivet. Då har du i bagaget allt som krävs till en lyckad karriär som PT. Vi vill att du som tränare ska få bra lön och utvecklas inom yrket. Samtidigt vill vi att du ökar mervärdet för kunden och bidrar till att branschen växer. Genom ett nära samarbete med träningsanläggningar runt om i både Sverige och Norge kan vi koppla ihop dig och på så sätt hjälpa dig med att få ditt första pt jobb.

Från1 190 kronor i månaden
Pris 69 990 ,- inkl moms

Nästa start

21.08.2020
Jönköping
Lic. Personlig Tränare 2.0 standard
Kursschema
28.08.2020
Stockholm
Lic. Personlig Tränare 2.0 standard
Kursschema
04.09.2020
Östersund
Lic. Personlig Tränare 2.0 standard
Kursschema
22.01.2021
Stockholm
Lic. Personlig Tränare 2.0 standard

Mer om våra personlig tränare utbildningar

Vår PT utbildning är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden idag. Du kommer att utrustas med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Dessutom kan du påbörja din praktiska utveckling redan innan kursstart med några av Sveriges bästa lärare och tränare.

PT utbildning pris och betalning

Fördelen med att du väljer en personlig tränare utbildning via oss är att du kan delbetala alla våra utbildningar upp till 24 månader räntefritt. Vi samarbetar i dagsläget med Klarna och Human Finans. Om du föredrar att betala direkt kan du göra det via kort, internetbank eller faktura på 14 dagar via Klarna. PT utbildningens pris beror på vilken utbildning du väljer.

Från1 190 kronor i månaden.
Pris 69 990 ,-

En utbildning - Tre PT licenser

En PT licens är en kvalitétsstämpel på dina kunskaper och är en trygghet för dig, din kunder och din arbetsgivare. Vår utbildning är både godkänd av EuropeActive Standards och godkänd för medlemskap hos Kroppsterapeuternas riksförbund. Förutom det är vår pt utbildning även en av endast fyra som är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk.

Det betyder att efter att du gått en utbildning hos oss kan du arbeta både i Sverige och utomlands. Frisk-licensen och medlemskapet hos Kroppsterapeuternas riksförbund gör dig betydligt mer konkurrenskraftig i Sverige medan EuropeActive licensen ger dig en fördel inte bara i Europa utan i hela världen.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se

Axelsons

En av de många faktorerna som gör PTeducation unikt är relationen med Axelsons Institute. Axelsons är Nordens äldsta och största skola inom friskvård och har utbildat folk inom friskvård i snart 60 år. Den erfarenheten finns det ingen som slår. Förutom den breda erfarenheten och kunskapen kan du dra nytta av samarbetet genom att komplettera en utbildning på Axelsons.

Våra Lärare

Det finns mycket som gör att vi tycker att vi har Sveriges bästa pt utbildning. Det hade inte varit möjligt om vi inte hade haft Sveriges bästa lärare, alla experter inom sina områden. Det är deras kunskap, erfarenhet och expertis som svarar på frågan vilken pt utbildning som är bäst.

Hos oss hittar du personliga tränare, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, osteopater, näringsfysiologer, idrottsmän och -kvinnor, massörer och fystränare. All deras kunskap kan du ta del av. och det ger dig det bästa inom både teori och praktik. Vi är även övertygade att det ger dig svar på frågan vilken pt utbildning som är bäst. Kombinationen av expertis och pedagogisk erfarenhet är unik och ger dig ett stort kunskapsövertag.

Stöd från start till mål

Många som vill bli personlig tränare undrar vilken utbildning skall man välja. Det finns mycket som gör att en utbildning skiljer från en annan. Vi vet att det inte är lätt att ge sig in i en ny bransch därför har vi valt att ge alla våra elever extra stöd. Du kan redan innan du anmäler dig givetvis kontakta oss här med frågor och funderingar.

Det som gör oss unika är att så fort du anmält dig till en av våra utbildningar får du en personlig kontakt du kan höra av dig till. Dessutom får du hjälp med att ge dig ut till arbetslivet via vårt arbetsmarknadstorg och vill du starta eget hjälper vi dig med det också!

Vad krävs?

För godkänd pt utbildning ställs en del krav på dig som elev. Det är därför en godkänd utbildning från PT Education väger så tungt ute på arbetsmarknaden. Vi ställer följande krav på dig för att bli godkänd på vår personlig tränare utbildning.

Obligatorisk närvaro

Vi kräver 80 % närvaro vid undervisningen för att kunna ta examen. Skulle du inte komma upp till den här närvaron kan du komplettera med närvaro under utbildningar som ges vid kommande tillfällen.

Teoretiskt prov

Examinationen består av en skriftlig tentamen baserad på utbildning och obligatoriska läromedel. Tentamen är uppdelad med flervalsfrågor och essäfrågor. Det krävs totalt 80 % rätta svar för att få godkänt.

Praktiskt prov

Förutom det teoretiska provet har vi ett praktisk prov. Det består av en intervju, analys, programkonstruktion och genomförande av träningsprogram under översyn av en examinator i en träningsanläggning. Du ska kunna förklara och visa hur samtliga moment utförs enligt nationella och internationella riktlinjer.

Väl Godkänt

För betyget VÄL GODKÄNT det vill säga med spetskompetens krävs 95% rätt på både det teoretiska och praktiskt provet.

Hjärt och lugnräddning

Under kursen kommer du ha en kurs i hjärt och lugnräddning. För att få godkänt på examen måste du delta och genomföra HLR-kursen som givetvis ingår i schemat.

Betalning

Betalda utbildningsavgifter.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information och för att få svar på dina frågor kring utbildningen och anmälan.

+46 (0)73-236 35 52
info@pteducation.se

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se