Axelsons SPA & Skin Clinic

Just nu, 25% rabatt på såväl behandlingar som produktsortiment för elever på Axelsons PT Education.

År 2005 öppnade Axelsons SPA i Stockholm i anknytning till välkända Axelsons Gymnastiska Institut, och nu går de även att hitta såväl på Odengatan i Stockholm som mitt i Malmö. Ljus interiör, lugn musik samt ett exklusivt utbud av unika behandlingar baserad på de tekniker Hans Axelson utvecklade när han grundade Axelsons Gymnastiska Institut, även kallat "The Home of Swedish Massage". På Axelsons SPA erbjuds ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massagebehandlingar såväl som lyxiga spapaket som kombinerar flera olika moment för en upplevelse utöver det vanliga. Hos Axelsons SPA har du även möjlighet att förlänga SPA-känslan genom att låta oss rekommendera vilka av våra handplockade produkter från ledande producenter över hela världen som passar just dig och din kropp.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se