Axelsons SPA & Skin Clinic

Axelsons SPA & Skin Clinic

Publisert: 07.08.2020 KL. 09:35
Av: pteducation

Du hittar Axelsons SPA & Skin Clinic mitt i city i både Stockholm och Malmö. Det är en plats dit du kan komma och återhämta dig. Som elev på PT Edcuation får du 25% rabatt på behandlingar men även på det ledande produktsortimentet från hela världen.

Axelsons SPA & Skin Clinic

Om Axelsons SPA & Skin Clinic

Hans Axelsons grundade Nordens idag största och äldsta friskvårdskola Axelsons Gymnastiska Institut för över 60 år sedan. Sedan dess har Axelsons skola varit ledande inom friskvård i Norden och bland annat utbildat hälften av alla massörer i Sverige. 

Under 2005 öppnades Axelsons Axelsons SPA i Stockholm i anknytning till skolan där du hittar behandlingar baserade på de tekniker Hans Axelsons utvecklade när han grundade Axelsons Gymnastiska Institut, som även är känt som "The Home of Swedish Massage”.

Anläggningarna drivs med samma ambition som skolan att göra Sverige till världens hälsosammaste land. Axelsons SPA har redan från början arbetat mot ett välmående samhälle där avkoppling, hälsa och skönhet är en naturlig del av alla människors vardag.

Tankegången har alltid varit att vara nära där människor är och där det kan behövas att komma bort från stress, åtaganden och hetsen som en storstad ofta bär med sig. Det är därför Axelsons SPA är ett City-SPA där du kan få den återhämtning du behöver för att möta storstadslivet.

Du hittar Axelsons SPA & Skin Clinic på Odengatan 72 i centrala Stockholm och på Stortorget 9 i Malmö.

Axelsons SPA Stockholm

Axelsons SPA & Skin Clinic, Stockholm

Den 1 mars 2005 slogs portarna upp till Axelsons SPA första anläggning. I Gallerian mitt i centrum på Hamngatan öppnades anläggningen och blev snabbt ett smultronställe bland stressade Stockholmare. En plats mitt i hetsiga och ibland kaotiska Stockholm där du kunde komma in och glömma bort från vardagen en stund och ladda batterierna på riktigt.

Idag hittar du en ännu fräschare och härligare anläggning ett stenkast från city, mitt i lugna och vackra Vasastan. Runt hörnet från Odenplan på Odengatan 72 hittar du Axelsons SPA & Skin Clinic som öppnade upp dörrarna under hösten 2020. Här hittar du 13 behandlingsrum, fristående SPA & Skin Clinic med egen ingång samt parkering direkt utanför.

Om du någonsin besökt Axelsons SPA i Gallerian kommer du känna igen dig då all personal från Gallerian följt med i flytten som skedde under våren 2021. Men du kommer även stöta på nya ansikten som alla bidrar med samma höga kvalité och breda kunskap.

Boka en behandling i Stockholm online eller ring 08-440 80 80.

Axelsons SPA Malmö

Axelsons SPA & Skin Clinic, Malmö

I December 2014 öppnades Axelsons SPA & Skin Clinic sin andra anläggning mitt i centrala Malmö. Än idag hittar du Axelsons SPA i samma fräscha anläggning på Stortorget 9 dit många kommer för en stunds avkoppling och återhämtning.

På detta City-SPA hittar du en mängd olika behandlingar som alla fokuserar på inre samt yttre hälsa och välmående och utförs av våra extremt duktiga terapeuter. Alla behandlingar som erbjuds är resultatinriktade och kan hjälpa dig med återhämtning såväl som att behandla problem med muskler, hud och fötter.

Boka en behandling i Malmö online eller ring 040-619 55 40.

Rabatt SPA

Erbjudande

Som elev på PT Education kan du ta del av erbjudanden ingen annan kan. I dagsläget får du rabatt både på webshopen och på alla behandlingar som Axelsons erbjuder. 

Just nu, 25% rabatt på såväl behandlingar som produktsortiment som elev på Axelsons PT Education.

Besök Webshop

Läs mer om alla behandlingar 

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se