Sturebadet

Om Sturebadet

På Sturebadet arbetar vi med hälsa och välmående i världsklass. Det gäller våra medlemmar, gäster såväl som medarbetare. Att arbeta som personlig tränare på Sturebadet innebär att du coachar dina kunder till ett liv där de vet hur de skall ta hand om sig själva för att må bra. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö som är stöttande, utvecklande och god så du får möjlighet att prestera på topp. Våra kunder kräver hög kompetens och genuint intresse för fysiskt välmående, och det är viktigt att du som PT hittar motivation i att påverka och driva på andra människors utveckling så de utmanar sina gränser och kan få känna sig vitala.

 

Sturebadet har en lång och fascinerande historia. Läkaren och renässans-mannen Carl Curman skapade Sturebadet, som invigdes 1885. Som specialitet hade han balneologi, läran om bad som medicinsk behandlingsmetod. Han införde talrika medicinska badformer och massagebehandlingar. Hans dröm var att ge stockholmarna vad de så innerligt behövde – bad, motion och bättre hälsa. Sturebadet är en arkitektonisk pärla och ett viktigt inslag i Stockholms kulturhistoria. Varje liten del av vår byggnad har en egen historia att berätta. En stor del av våra lokaler är K-märkta. Därför är vi vid renoveringar och tillbyggnader väldigt noga med att inte överge den ursprungliga känslan vid val av material för att behålla Sturebadets äkthet och unika interiör. I Sturebadets koncern ingår Sturebadet AB, Sturebadet Marina Tower AB, Sturebadet Health AB, Sturebadet Läkarmottagning och KFI Spa Management AB

 

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se