Nordic Wellness

 

Om oss Nordic Wellness

Vi är en av Sveriges största och starkaste träningskedjor. Bakom våra framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. 

Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför lägger vi kraft på att utbilda och stärka vår personal, utveckla våra träningsformer, uppgradera våra maskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till oss.

Nordic Wellness vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

Vår vision är 500 klubbar där personliga tränare ska finnas tillgängliga för att ge medlemmarna en träningsupplevelse utöver det vanliga. 

 

Att jobba som PT på Nordic Wellness

Något av det bästa du vet är att sprida känslan vidare av ett bra träningspass. Vad är ett bra träningspass? Ingen kan förklara det bättre än du! För du vet att vissa uppmuntras bäst av ett tydligt mål, att bara riktigt hårt arbete är vägen till ett nytt personbästa. Och du vet att andra försöker hitta träningsglädjen för första gången och behöver en lugnare väg för att hitta sin plats på gymmet. 

Utöver dessa PT-timmar med våra medlemmar kommer du hålla i våra gyminfon där du visar gymmet och dess utrustning. Möjligheten att kombinera ditt jobb som PT med att leda gruppträningspass finns alltid hos oss. Lägg där till att du kan leda företagsklasser eller rentav föreläsa ute bland företag om dina favoritområden inom träning och kost. 

Vi på Nordic Wellness kommer hjälpa dig med marknadsföring på klubben, sociala medier och vår hemsida. På hemsidan finns en bokningsfunktion för dina PT-timmar där kunderna själva bokar tider du satt som tillgängliga. Allt så att du kan fokusera på det du gillar mest och är bäst på, att träna våra medlemmar. Arbetskläder och visitkort står vi för och du kommer även att arbeta nära dina PT-kollegor för erfarenhetsutbyte. 

Som personlig tränare hos oss på Nordic Wellness erbjuds du en fördelaktig timlön samt möjligheten varje kalendermånad att ta del av bonus-nivån. Semesterersättning och tjänstepension betalar vi självklart ut.      

 

Vi söker dig som är:

  • Utbildad personlig tränare hos ett godkänt utbildningsföretag och som kan uppvisa certifikat
  • Ansvarstagande och har en känsla för relationskapande 
  • Målmedveten, handlingskraftig och initiativtagande gällande försäljning
  • Ödmjuk och vill utvecklas i olika situationer
  • Flexibel gällande arbetstider så som helger och kvällar
  • Bekväm i tävlingsmoment och är prestationsorienterad
  • Trygg i att leda andra människor i alla olika situationer

 

Vänta inte med din ansökan, vi vill få in vår nya stjärna så snart vi hittar dig!

 

 

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se