Helena Hugosson

Helena började tävla i kampsport och friidrott som barn och därefter fortsatte livet med träning och tävling. Först satsade hon på kampsporten jujutsu som gav ett SM-guld år 2004, för att några år senare sadla om och satsa på tyngdlyftning där ett flertal SM-medaljer kammades hem innan veteran-touren började och resulterade i ett EM-silver 2018 (vet-EM) och en fjärdeplats på veteran-OS 2021. Arbetsmässigt så har Helena jobbat med träning sedan 2007, först som gyminstruktör och sedan PT. 

År 2015 började Helena arbeta med landslag i Svenska Budo&Kampsportsförbundet och har fortsatt med detta utvecklingsprojekt sedan dess. År 2021 avslutade hon sin elittränarutbildning på RF/Bosön och har lovat sig själv att plugga lite mindre framöver och varva ner mer med att lära sig spela gitarr. 

Hos oss träffar du Helena på tyngdlyftningsdagarna på PT-utbildningen.


 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se