Utbildningsgaranti

Utbildningsgaranti

Publisert: 17.04.2020 KL. 12:52
Av: Richard Axelson

Vi vet att situationen kring COVID-19 kan väcka frågetecken när du väljer att anmäla dig till en utbildning för att påbörja ett nytt kapitel i livet, därför lanserar vi nu en utbildningsgaranti så att du som blivande elev kan känna dig trygg i ditt val av skola.

Vårt största fokus i dessa tider är att du som elev ska få den utbildning du anmält dig till på ett säkert sätt, skulle utbildningen däremot komma att påverkas av Folkhälsomyndighetens restriktioner har vi ett antal olika lösningar. 

Online-undervisning:

Skulle vi inte kunna genomföra utbildningen på skolan kommer vi i första hand ersätta de teoretiska momenten med lärarledda live-föreläsningar under schemalagda tider. Dessa föreläsningar spelas även in automatiskt så att du som elev kan ta del av dom om och om igen, och är en fullt godkänd lösning för såväl FRISK som Europe Active. Alla praktiska moment påbörjas därmed senare i utbildningen. 

Ombokning/Avbokning:

Skulle restriktionerna medföra att utbildningen inte kommer kunna genomföras på ett säkert sätt och därmed behöver ställas in har du som elev alltid möjlighet att välja en ny kursstart alternativt få pengarna tillbaka. 

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende i denna utmanande tid. Har du frågor gällande våra utbildningar och kurser, tveka inte att höra av dig till [email protected].

Har du läst dessa?

Utbildningsgaranti

Utbildningsgaranti

Utbildningsgaranti

Utbildningsgaranti

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se