Trainerize

Elever på Axelsons PT Education får fri tillgång till Trainerize under utbildningen samt under tre månaders tid efter avslutad utbildning.

Trainerize är en molnbaserad tjänst som ger PT's, träningsanläggningar och övriga personal i träningsbranschen en helhetslösning som förenklar kundkontakten. Genom tjänsten kan tränaren skapa personliga träningsprogram för varje klient, skapa och följa upp kostupplägg och kommunicera med klienterna antingen genom en webbbaserad plattform eller en app (tillgänglig för både Android och iOS). 

Trainerize låter tränaren skräddarsy träningspass genom att lägga till videos, bilder eller beskrivningar. Lösningen ger tränaren notiser när klienterna checkar in, genomför pass, slår nya rekord eller uppdaterar sina resultat och via ett knapptryck kan man ta fram grafer som visar framstegen som gjorts av klienten. 

Genom appen kan klienterna även ta del av ett personligt kostupplägg och genom integreringen med MyFitnessPal även hålla koll på kaloriintaget. 

Trainerize ger dagens PT's framtidens hjälpmedel!

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
27.02.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 

Jeg er interessert. Ta kontakt med meg!

Fyll inn ditt navn, telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se