Rebecka Zaar

Rebecka tar sin examen som näringsfysiolog/nutritionist till sommaren 2020 och har under de senaste åren riktad in sig på idrottsnutrition. Hon brinner för att motivera människor till bättre kostvanor och en hälsosammare livsstil. Hon har tidigare jobbat flera år inom kosttillskottsbranschen och har även stor erfarenhet av individuell kostrådgivning. 

Parallellt med hennes nutritionsstudier studerade hon även till fysioterapeut. Hon är nu utbildad Fysioterpeut och har arbetet med Hammarbys damer i Damallsvenskan och arbetar nu med Hammarbys Herrar i Handboll. Hon har ett stort intresse av att hjälpa människor bibehålla och förbättra hälsan genom ökad fysisk aktivitet och träning, inte minst då hon själv har erfarenhet av viktnedgång på över 40kg vilket hon hoppas bidrar till att kunna inspirera flera människor till en hälsosammare livsstil genom både kost och träning.

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se