Louise Fredén

Louise är utbildad leg fysioterapeut sedan 2002 med siktet inställt på en specialistkompetens inom kort. Hon jobbar nu främst nu med rygg- och nackrehabilitering på Ryggkirurgiskt Centrum i Stockholm där hon också är enhetschef för fysioterapeuterna. Förutom det kliniska arbetet håller Louise frekvent i föreläsningar i undersökningsmetodik för andra vårdproffessioner och inom ryggortopedi för redan aktiva PTs. Själv jobbar hon praktisk och online som PT sedan 2006 genom sitt egna företag, där hon också är frekvent anlitad som föreläsare inom träning, kost och hälsa.

Träningsintresset är stort inom styrketräning, utomhusfys och löpning, men Louise tackar ja till all form av aktivitet som utmanar och utvecklar kroppens kapacitet. Älskar, och är nybörjare på, allt från klättring och simning till crossfit och dans.

 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se