PT stipendium

PT stipendium

Publisert: 30.04.2020 KL. 12:55
Av: pteducation

Som en del av vårt projekt att göra Sverige till ett hälsosammare och friskare land har vi tillsammans med Fitness 24 Seven tagit fram ett årligt PT-stipendium. Varje år kommer vi att erbjuda en anställd på Fitness 24 Seven ett stipendium som består av en kostnadsfri PT-utbildning!

Som en del av vårt projekt att göra Sverige till ett hälsosammare och friskare land har vi tillsammans med Fitness 24 Seven tagit fram ett årligt PT-stipendium. Varje år kommer vi att erbjuda en anställd på Fitness 24 Seven ett stipendium som består av en kostnadsfri PT-utbildning!

Vårt mål är och har alltid varit att göra Sverige till ett hälsosammare land. Vi vill genom kunskap, inspiration och motivation göra Sverige friskare och vi arbetar ständigt med att göra detta på olika sätt. Förutom att vi själva dagligen arbetar mot vårt mål vill vi så gott vi bara kan hjälpa andra som strävar efter samma sak. 

Det är därför en av våra senaste satsningar är gjord tillsammans med en av Sveriges populäraste gymkedjor, Fitness 24 Seven. Precis som vi strävar Fitness 24 Seven dagligen att få så många som möjligt att må bättre och vara friskare. Vi gör det genom att utbilda personliga tränare och Fitness 24 Seven gör det genom sina gym, grymma personal och tillgänglighet. De har gjort ett utomordentligt jobb genom att göra träning tillgänglig till massor av människor och nu vill vi hjälpa till med det.

Varje person räknas

PT Education är en del av Axelsons och är Nordens äldsta och största skola inom friskvård med målet att göra Sverige till världens hälsosammaste land. Kärnan i det vi gjort i över 60 år är att utbilda individer och vi tror stenhårt på att varje person som har rätt kunskap kan göra stor skillnad. Resonemanget är att varje person som går en utbildning hos oss får kunskapen och redskapen att må bättre själv. Följdeffekten av detta blir att varje person dessutom kan hjälpa hundratals andra personer att må bättre. Kort sagt räknas varje enstaka person som utbildas!

Det är den här följdeffekten vi vill vårt stipendium ska ha. Visionen och målet med stipendiet är att varje år ge en person möjligheten att skaffa sig kunskapen och verktygen som krävs för att bli en grym personlig tränare. Genom att sprida kunskapen får den här personen möjlighet att i sin tur hjälpa hundratals andra att må bättre.

Tack vare att Fitness 24 Seven är tillgängligt till väldigt många och har blivit väldigt uppskattat av så många människor tror vi att det här är det perfekta samarbetet. Axelsons bidrar med spetskompetensen kring personlig träning medan Fitness 24 Seven sprider den kunskapen vidare till hundratals om inte tusentals andra!

Fitness 24 Seven Axelsons PTE

Fitness 24 Seven

Fitness 24 Seven öppnade sitt första gym 2003 i Malmö och idag finns de inte bara i hela Sverige utan i totalt sex olika länder! Deras vision och mission är att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Förutom att de finns i hela Sverige och att de har öppet under dygnets alla 24 timmar har du som medlem tillgång till alla gym och gruppträning! 

Axelsons PT Education

Axelsons PT Education

Axelsons PT Education är en del av Axelsons Gymnastiska Institut som arbetat för ett friskare Sverige i snart 60 år. Vi arbetar med att utbilda personliga tränare och tillsammans vill vi göra hela Sverige friskare. 

På PT Education kan du välja mellan fyra utbildningar som alla ger dig all kunskap du behöver som personlig tränare. Välj mellan att plugga på helger (perfekt om du jobbar eller pluggar) eller att göra hela utbildningen på fem veckor. Du kan även komplettera PT utbildningen och bli diplomerad friskvårdsmassör eller kostrådgivare.

Vill du få andra att må bättre och samtidigt må bra själv? Då är en utbildning hos Axelsons PT Education perfekt för dig. Läs mer om våra utbildningar till personlig tränare.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se